субота, 31 грудня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР: 9 місячний день

Загальний опис

Дев'ятий місячний день – час ілюзій, спокус, оман та обманів. Потрібно контролювати і не проявляти своїх почуттів у цей небезпечний і темний день. Варто бути дуже уважним і обережним. Зберігати спокій і не піддаватися різним страхам. Вітається стриманість та поміркованість у всьому. Щоб захистити себе від похмурого впливу дев'ятої місячної доби, слід зайнятися самоочищенням. Ваші бажання та помисли повинні бути чистими. Якщо в недалекому минулому хтось ас образив - вибачте його, щиро побажайте йому щастя, це стане ефективним методом боротьби з негативною енергетикою дня. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 9-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Місячні дні: у чому їх таємниця?

Здоров'я

Наполегливо рекомендується стримувати будь-які негативні емоції. Спокій, незлобивість, прощення – девіз цього дня. Хтось із великих стародавніх говорив: «Той, хто згрішив перед Творцем, нехай потрапить до лікаря». Захворілі у цей день мають знати, що хвороби небезпечні, але не смертельні. Особливо вразливі серце та нерви, не виключені і отруєння. У виборі їжі треба бути дуже обережним, бажано дотримуватися дієти. Якщо з'явилося нездужання – треба негайно звернути на цей факт увагу та вжити необхідних заходів. Можливо, потрібен просто відпочинок, а, можливо, негайно треба змінити свій спосіб мислення та спрямувати зусилля на свій духовний розвиток. При нормальному самопочутті рекомендується активний відпочинок, але без зайвої запопадливості, оскільки у цей день велика ймовірність отримати травму.

Робота та бізнес

У цю місячну добу важко досягається гармонія як у ділових, так і в особистих відносинах. День тяжіє до розбратів і чвар, намагайтеся уникати необдуманих дій і конфліктів. Для творчої роботи день добрий, але ніяк не для фінансових операцій. Навіть дружні поради можуть містити факт обману та нещирості. Усі операції, пов'язані з рухом грошових потоків, краще відкласти на інший день. Розпочаті справи можна продовжувати, а ось нові справи починати не рекомендується.

Кохання та стосунки

В усіх відношеннях можуть бути конфлікти. Тому, якщо Ви збираєтесь
на перше побачення, то краще його перенести на інший день, тому що людина може здатися зовсім не такою, якою вона є насправді. З давно знайомим партнером не варто цього дня обговорювати плани на майбутнє та почуття. На знайомства, які відбуваються в дев'ятий місячний день, також не слід звертати уваги. У цей день велика ймовірність зустрічі з любов'ю – ілюзією, спокусою. Це кохання не принесе нічого крім блукань як у тумані, плутанини та постійних питань на кшталт «Це уві сні чи наяві?».

Весілля

Сьогодні абсолютно не підходящий для весілля час. Якщо Ви довго планували цю подію, все одно слід цього дня відмовитися від походу до РАГСу та перенести ваше одруження на будь-який інший період, коли Місяць буде сприятливо впливати на укладення шлюбних союзів. Якщо ж ви проігноруєте рекомендації місячного календаря, будьте готові до того, що велика ймовірність розчаруватися у своєму партнері (чоловіку/дружині). Ви з перших днів почнете чіплятися до її/його недоліків, Вас дратуватимуть найменші вади в поведінці та в характері обранця. Все, що до весілля здавалося милим і забавним, після може перетворитися для Вас на такі недоліки, з якими буде дуже складно змиритися. Тому, якщо Ви плануєте довге та щасливе спільне життя, не починайте його сьогодні. Перенесіть одруження на вдалий день, і шанси зберегти кохання надовго у Вас різко збільшіться.

Секс

Дев'ята місячна доба просто жахливий період для занять коханням. Настійно рекомендується в цей день утриматися від сексу, оскільки він може вплинути на ваш організм і психіку. Іноді наслідки бувають більш ніж сумні. Ваш партнер буде не в змозі адекватно реагувати на ваші почуття та бажання, Ви не отримаєте жодного задоволення і, можливо, навіть травмуєтеся. Якщо ж у Вас немає постійного партнера, то будьте обережні. Місяць у цей період робить людей агресивними, невгамовними. Тож для жінок у цей день існує підвищений ризик бути зґвалтованим. Для чоловіків же секс із випадковою партнеркою може стати причиною вкрай неприємних венеричних захворювань, морального незадоволення та розчарування. Тому тримайте себе сьогодні в руках, для сексу існують куди приємніші та підходящі дні.

Зачаття дитини

Цей день вважається сатанинським, він протипоказаний для близькості та зачаття. Якщо у цей день зачати дитину, то вона може стати рідкісним лиходієм, небезпечним чаклуном або чорним магом. Є й інша сторона медалі: якщо дитина уникне подібної долі, то її життя стане страшною мукою і випробуванням, злі сили спокушатимуть її так ревно, що вона або загине, або стане святою.

День народження

Якщо Ви народилися цього дня, уникайте критичних ситуацій, вчіться обходити «гострі кути». Більшість ситуацій так чи інакше людина
створює сам. Не провокуйте конфліктів і беріть участь у них. У людях 9 місячного дня уживаються дві суперечливі якості: вони не мають міцного здоров'я, але водночас часто стають довгожителями. Необхідно підтримувати комфортний стан психіки, не перевантажувати її, розвивати стресостійкість. Народжені в 9 місячний день віддають перевагу прихованим діям відкритого бою. Дуже важливо мати чітку духовну орієнтацію, не дати перемогти темній стороні своєї душі. У людей цього дня сильні навантаження на серце, судини. Шкідливий алкоголь.

Стрижка та краса

Люди, які й так відчувають постійне нездужання та проблеми зі своїм здоров'ям, повинні відмовитися від послуг перукарні, щоб не нашкодити собі ще більше. Здоров'я зараз під ударом. Навіть незначні маніпуляції на вашій шевелюрі можуть дати такий результат, на який Ви не розраховували, це змусить Вас нервувати та переживати. Ну, і звичайно ж, витрачати багато грошей на повернення волоссю колишнього стану.

Сни

Негативна енергія дев'ятого місячного дня проникає і в наші сновидіння. Як правило, людину в цей день мучать кошмари, неприємні та важкі сни, прокидаючись після яких, почуваєшся щасливим, що це був лише сон. Звичайно, їх хочеться відразу забути і відкинути від себе, але сновидіння цієї місячної доби при правильному тлумаченні вкажуть Вам, які проблеми у вашому житті вимагають якнайшвидшого вашого вирішення. Кожна людина має неприємності, від яких легше відмахнутися, втекти, заплющити на них очі, тому що вирішення цих проблем часто пов'язане з нашими власними вадами та серйозними промахами. Сни дев'ятого місячного дня вказують саме на такі вузлові моменти, які не можна вже обходити стороною, інакше вони затягнуться петлею на вашій же шиї. Якщо Ви правильно розтлумачите сон і наважитеся все-таки розрубати цей гордієв вузол, ваш енергетичний фон, який був стільки часу порушений і вразливий, нарешті вирівняється. Це принесе Вам і емоційне заспокоєння, і фізично Ви відчуєте себе краще. Дев'ятий місячний день - один із найскладніших у місячному циклі, але його негативну енергетику можна звернути собі на користь. Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення e-mail: daryaved25@gmail.com

Магія та езотерика

День розгулу бісівських сил, втілення диявола. День скоєння
стародавніх магічних обрядів, відвідування язичницьких жертовників, стародавніх святилищ. День магічного посвяти та передачі давніх знань. Перший сатанинський день. Як правило, всі езотеричні школи присвячують дев’ятий місячний день виключно процедурам і ритуалам по очищенню карми. Одним із варіантів позбавлення від кармічних «коренів», може стати присвячення в таємне вчення, оскільки при ініціації повністю стирається минуле людини і її життя розпочинається заново, як мовиться, з нуля.

Енергетика цієї місячної доби тяжка: можливі тривоги, страхи, похмурі думки. Новачкам категорично заборонено роботу із дзеркалами. Практики також особливо обережно працюють у цей день із задзеркаллям. Підготовленим у цей день добре вдаються будь-які обряди, спрямовані на поневолення, псування на відібрання чогось, жорсткі привороти, зомбування. Заборонено роботу у групі.

Ворожіння

По можливості в дев’яту місячну добу від ворожіння краще утриматися. Але якщо все-таки і звертатися до оракула, то тільки з питаннями, що стосуються вашої «тіньової» сторони особистості і лише в тому випадку, якщо відчуваєте в собі сили слідувати прогнозам в що б то нистало.
Як правило, в цей період ворожить дізнається виключно «гірку правду, яка ріже очі». Але якщо ж у вас все-таки вистачить сміливості і сил дізнатися свою таємницю і про ті проблеми, які ви колись не вирішили, то не залишайте їх знову в такому ж стані, обов’язково реалізуйте їх. Інакше ситуація тільки загостриться.
Як мовиться, якщо ви боїтеся дороги, то краще не відправляйте в шлях. Але якщо вже вийшли  пройдіть шлях до кінця.
«Все, що наполовину  вбиває ціле!» (Ф. Ніцше)

Ворожіння по хлібу на характер
Випекти з дріжджового тесту круглий хліб без начинки.
Якщо хліб вийде:
✔ пишний і легкий – у людини, що його приготувала, легка і щаслива рука, багато що в житті у неї виходитиме легко і граючись, як би саме собою;
✔ смачний, але важкий  хліб приготувала людина добра і мудра, у якого, проте, важка доля. Вона багато страждатиме через оточуючих її людей;
✔ пишний, але прісний і позбавлений смаку  готувала його ледача і жадібна людина, яка любить в житті поживитися за чужий рахунок;
✔ перепечений або недопечений  людина зазнаватиме труднощі в тих ситуаціях, коли потрібно буде проявити логічне мислення і кмітливість;
✔ приземистий і непишний  в будинку завелася нечисть або на комусь з домочадців є порча;
✔ підгорів  свідчить про злопам’ятність і сварливий характер; така людина страждатиме в житті виключно через самого себе;
✔ дуже розсипчастий  людину в житті чекає багато змін вона розлучиться з багатьма друзями і знайомими, круг її спілкування непостійний, життя схильне до різких змін; буде багато проблем, але і багато успіхів;
✔ з глибокими тріщинами  дуже важка, склочна і безглузда вдача.

Талісмани 9 місячної доби

Символ дня: кажан.

Каміння: чорні перли олександрит, раухтопаз, змійовик.

Аромат: ладан – освітлює, вирівнює, посилює ауру. Добре очищає енергетику людини, її душу та помисли. Дуже добре захищає від негативних руйнівних енергій. Усуває безсоння, нічні страхи та непродуктивну ритміку сну. Допомагає вийти зі стану нервового виснаження та стресу. Потужний антидепресивний засіб.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення
e-mail: daryaved25@gmail.com
Працюю дистанційно
Daryaved

пʼятниця, 30 грудня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР: 8 місячний день

Загальний опис

Восьмий місячний день – день очищення. Бажано поставитися до себе з критичністю та проаналізувати минуле. Гарний час для очисних процедур як тілесних, так і духовних. Можна зробити розвантажувальний день. Провести процедури з очищення та омолодження організму, прийняти водні процедури. День вдалий для будь-яких перетворень. Можна взятися за нові справи, намітити нові плани, зробити вдома ремонт, поїхати в подорож, переїхати в іншу квартиру, змінити місце роботи. Намагайтеся також запам'ятати свої сни. Цього дня сни розкривають нам сенс життя, розповідають про нашу місію, навіщо ми прибули на землю і яка роль у житті світу нам уготована. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 8-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Місячні дні: у чому їх таємниця?

Здоров'я

Хвороба, що виникла сьогодні, може виявитися дуже небезпечною, тому треба вчасно вживати профілактичних заходів. «Під ударом» у цей день виявляються печінка, шлунок та периферійна нервова система. Не можна переїдати, палити, пити спиртне. День особливо сприятливий для приготування лікарських засобів, навіть дуже складних компонентів, що складаються з декількох десятків. Сьогодні можна очистити шлунок та кишечник. Фізично не перевантажуйте себе.

Робота та бізнес

У бізнесі день можна приділити пошуку та залученню нових партнерів. День вдалий для співпраці з колегами. До начальства можна звертатися з дрібними питаннями, до глобальних проблем підлеглих керівництво сьогодні глухо. Для бізнесменів і всіх трудящих день дуже напружений, не виключена можливість стресів. Для досягнення успіху змінюються методи, і Ви змінюйтесь разом з ними. Але є одне але  виміряйте свої можливості, щоб сплеск адреналіну Вам не нашкодив. Не рекомендується в 8 місячний день проводити великі фінансові операції, оскільки можуть виникнути різноманітні ускладнення. Зарплату можна виплачувати, адже це невеликі грошові потоки.

Кохання та стосунки

Прощайте людям їхні провини, ставтеся до всіх із теплотою та любов'ю. День хороший для групової роботи або відпочинку в компанії, але несприятливий для сварок та з'ясування стосунків. Спорів краще уникати, конфлікти припиняти на корені. Йти під вінець цього дня небажано. В цілому, восьмий місячний день сприятливий для побачень, але пам'ятайте, що сьогодні день прощення. У восьмий місячний день люди відверті. Так що навіть на першому побаченні можна ненароком викласти такі відомості, про які іншим взагалі не варто знати.

Весілля

Цей день не найкращий час для укладення шлюбних союзів. У цей період Місяць неспокійний і, відповідно, несе багато деструктивної енергії, що впливає на окремі сфери нашого життя. Зокрема, негативно вона може вплинути на укладення шлюбів. І сімейні спілки, створені в цей час, будуть недовговічними. Ваше життя ризикує перетворитися на суцільну драму, наповнену суперечками та з'ясуванням стосунків. І це може стати нескінченними супутниками вашої спілки. Подумайте, чи справді ви мріяли про таке життя? Крім того, ваша сім'я може опинитися в складній фінансовій ситуації, з якої не так просто знайти вихід. Цього дня сприятливо може скластися сімейне життя лише у людей, які йдуть по життю легко та просто, не схильні створювати непотрібні складнощі. Якщо ви весь час перебуваєте в пошуках чогось нового, вас приваблюють пригоди і ви не мислите своє життя без адреналіну – тоді це ваш день, можете сміливо одружуватися сьогодні.

Секс

Восьму місячну добу можна назвати нейтральним днем ​​для сексуальних стосунків. У цей період рекомендується дотримуватись граничної обережності при інтимній близькості, тому що надмірне старання може зашкодити як вам, так і вашому партнеру. У стародавніх трактатах говориться, що на восьмий день Місяця бажано максимально багато уваги приділити «теорії» сексу, утримавшись від його практики. Почитайте книги на інтимні теми, про сексуальні техніки та нетрадиційні практики. Обговоріть з партнером усі свої побажання, уподобання, поділіться своїми страхами та переживаннями, розкажіть, коли вам було найкраще, а коли, навпаки, ви відчували дискомфорт під час сексу. Такі відверті розмови підуть на користь вам обом, і в перспективі значно покращать якість ваших інтимних стосунків.

Зачаття дитини

Зачата в 8 місячний день дитина знаходиться на порозі яскравого, насиченого життя. Хоча легкої вона не буде. Він наділений достатньою силою, щоб справлятися з багатьма складнощами. Це людина крайнощів, може бути дуже важливий і навіть упертий. Тому і в його житті всього буде максимум: у щастя він втрачає голову, в нещастя відчуває цілковитий відчай. Але лише на якийсь час, бо його воля переможе будь-яке лихо, а його дух лише зміцніє у випробуваннях. Тим більше, що сила волі у таких людей гігантська. Їм необхідно пам'ятати, що людині не даються випробування, яких вона не в змозі витримати.

День народження

Народжені у цей день надзвичайно привабливі за своїми внутрішніми якостями. Вони розумні, кмітливі, порядні, працьовиті та доброзичливі. Відрізняються неординарним баченням життя, винахідливістю. Цікаві у спілкуванні, здатні на несподівані, екстравагантні вчинки, на широкі жести, не бояться змін і завжди готові до них. У таких людей сильний характер, вони наділені здібностями до виживання та відновлення. У цього дня хороша інтуїція і часто буває дар передбачення. Головна небезпека – втрата самоконтролю. Це призводить до помилок, що постійно повторюються. Тому потрібно постійно контролювати перебіг подій, уміти тримати себе в руках. Вдалі професії – хіміки, лікарі, цілителі.

Стрижка та краса

Ви прагнете всього нового, прагнете змін. Але щоб їх отримати і, таким чином, задовольнити свою спрагу, не варто бігти до перукаря. Пасма можуть стати м'якими, але ось зачіска сама по собі виглядатиме вкрай неохайною та недоречною Вашому стилю. Дочекайтеся того періоду, коли не буде ризику отримати небажаний результат. Купуйте разом цього хорошу маску, яка підійде Вашому типу волосся і зможе вирішити Ваші проблеми з ними.

Сни 8 місячної доби

На тлумачення сновидінь у восьму місячну добу впливають символи цього дня: птах Фенікс і скриньку зі скарбами. Адже вони намагаються приховати від людини свою сутність і свято оберігають свої таємниці, тому будьте готові до того, що сни цього дня розтлумачитиме зовсім непросто. Сьогоднішні сни – це справжнє одкровення: вони виявляють те, що глибоко лежить у підсвідомості людини. Зумієте зловити нитку правильного тлумачення – зможете зрозуміти, що відбувається у Вашому житті і куди потрібно рухатися далі, які і де коригування потрібні. Часто сни 8 місячного дня вказують ті бажання, які були виконані, плани, які були реалізовані. Отже, можливо, настав час виправити помилки минулого. 8 місячний день – це час перетворень, змін та переродження, коли світ відкривається перед людиною по-новому. Будьте готові до болючих, але необхідних трансформацій, не противіться їм.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення e-mail: daryaved25@gmail.com

Магія та езотерика

День поновлення та відродження. З погляду езотерики, це дуже важливий період. Так, наприклад в даний період в Тібеті проводяться магічні ритуали по утихомиренню злих і гнівних духів. “Вогонь” восьмої місячної доби – це “вогонь очищення”, бо не очистившись від старого, людина не може оновиться, прийняти нове. Восьмий місячний день, це найідеальніший час для поклоніння вогню. Вогонь – це одне з найдревніших божеств, якому поклонялась людина. З цієї причини окремі езотеричні традиції в цей час проводять ритуали поклоніння Вогню, розпалюючи великі вогнища і здійснюючи підношення.

Ворожіння

Ворожити у восьмий місячний день слід на минуле, звертаючись до оракула з питанням про те, яка подія з минулого заважає змінити сьогодення, тобто ворожити потрібно на виявлення вузлів, карм.
Передбачати майбутнє цього дня не рекомендується, оскільки пророцтва все одно виявляться невірними.

Ворожіння по кольоровій квасолині
Узяти 5 видів квасолі: білу, чорну, рожеву, білу плямисту, рожеву плямисту. У широке блюдо насипати манної крупи. Узяти по 5 квасолин кожного виду і покласти відібрану квасолю в блюдо з манною крупою. Блюдо накрити полотняною серветкою і легенький струсити, не знімаючи серветки, зачерпнути рукою квасолини. Подивитися скільки квасолин і якого кольору ви витягнули.
Якщо переважають:
✔ білі  у минулому доля до вас ,була прихильна, але ви залишалися глухі до її уроків, не повторюйте своїх помилок;
✔ рожеві  ви боялися ризикувати і экспериментувати, тому сьогодення ваше не змінюється;
✔ чорні  ви зробили дуже багато гріхів і тепер вам доведеться своїми нещастями їх відмолювати. Ви пожинаєте те, що посіяли;
✔ рівна кількість білих, чорних і строкатих  у минулому ви чуйно прислухалися до вказівок долі, тому незабаром чекайте приємних подій.

Талісмани 8 місячної доби

Символ дня: фенікс, скринька зі скарбами. Міфологічний птах Фенікс є символом вічного відродження. Вона в старості спалює себе і відроджується з попелу молодої та оновленої. Так і в житті людини цей період є сприятливим для змін, змін, починань.

Каміння: червоний граніт, хризоліт, моріон.

Аромат: троянда – перетворює негативну енергію на позитивну, наповнюючи почуттям благополуччя та радості, усуває симптоми перевтоми та купує реакції на стрес. Знімає почуття образи та роздратування. Усуває комплекс неповноцінності. Збагачує емоції. Освіжає та проясняє свідомість, підвищує працездатність. Стимулює творче та інтелектуальне піднесення. Аромат Троянди створює затишну та радісну атмосферу.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення
e-mail: daryaved25@gmail.com
Працюю дистанційно
Daryaved

четвер, 29 грудня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР: 7 місячний день

Загальний опис

Магія слова – девіз 7 місячного дня. Цього дня сила слова дуже велика, тому треба дуже обережно ставитись до слів. Не брехати, не розпускати плітки і не піддаватися на провокації на порожні розмови. Необхідно пам'ятати про це щоразу, коли хочеться щось вимовити. Необдумано кинута фраза може матеріалізуватися, навіть якщо ви цього не хотіли. Для тих, хто любить подорожувати – дорога відкрита, зелене світло світлофора. Чудово, якщо друзі або родичі, що проводжають вас, будуть бажати вам щасливої ​​дороги, хорошого відпочинку і благополучного повернення. Ці добрі слова будуть для вас охоронною грамотою. Натхнення та енергія не залишить вас у 7 місячну добу. Так що – дерзайте! 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 7-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Місячні дні: у чому їх таємниця?

Здоров'я

Хвороби – безпечні. Захворілі в цю місячну добу швидко одужують. Особливо вразливі у період органи дихання. Тому не можна переохолоджуватися, курити, пити холодні напої, вживати морозиво. Як профілактика органів дихання можна зайнятися дихальними вправами чи очисними практиками. Іноді корисно просто помовчати, дати відпочинок голосовим зв'язкам. У 7 місячний день необхідно стежити за своїм лексиконом, оскільки захворювання мови веде до захворювання психіки. Звертайте серйозну увагу на сигнали організму. Якщо раптом виникло нездужання, з'явилися хрипи або кашель, терміново змінюйте свою поведінку та спрямування думок, щоб своєчасно поправити своє здоров'я.

Робота та бізнес

Цього дня найкраще вести переговори, укладати контракти, проводити співбесіди. Можна зайнятися пошуками спонсорів. Виявіть красномовство та доброзичливість, виключіть будь-які конфліктні ситуації, сумніви та невпевненість. Керівництво по відношенню до своїх підлеглих має виявляти благородність та доброзичливість. Не забороняється займатися меценатством та спонсорюванням. Поети, письменники, журналісти сьогодні ваш день. Всі, хто працює зі словом, знайдуть удачу, спіймають натхнення. Таким же успіхом обернеться день для студентів, якщо сьогодні їм випаде складати іспити. Благотворний день і для науковців та їх досліджень. Бізнесменам слід діяти обережно. Можна вирішувати фінансові питання, але дуже важливі. Усі великі відносини, зокрема операції з нерухомістю, краще перенести. Комунікації із чиновниками будуть вдалі. Магію слова можуть використовувати рекламщики і оратори — у сьомий місячний день переконати в чомусь велику групу людей не складе особливих труднощів.

Кохання та стосунки

Спілкування з оточуючими принесе радість. Саме сьогодні можна відчути всі тонкощі людських взаємин, порозумітися з кимось, до кого соромилися чи боялися підходити. День вдалий для контакту з начальством. Всі питання, що накопичилися, будуть з успіхом вирішені. Якщо Ви сам начальник, то не забувайте хвалити своїх працівників. Взагалі добрі слова та похвала сьогодні мають величезну силу. Люди стають чуйними та сприйнятливими до теплих слів. Але не намагайтеся лестити чи лукавити. Також уникайте конфліктів та з'ясування стосунків, адже у пориві агресії так просто вимовити страшні слова, побажати людині найгіршого, а потім пошкодувати про це. Пам'ятайте, що слово не горобець, тому контролюйте свої негативні емоції і не піддавайтеся на провокації.

Весілля

7 місячний день дуже сприятливий для укладання шлюбу. Особливо він підходить для людей творчих професій – художників, музикантів, письменників, артистів, науковців тощо. Інтереси, погляди, прагнення партнерів мають збігатися. Досягнуте порозуміння зміцнить їхній шлюбний союз. Шлюб, укладений у цей період, буде відрізнятися високим рівнем порозуміння між подружжям та всіма членами сім'ї. Основою такого союзу стане повноцінне спілкування. Але при цьому слід пам'ятати, що для них сварка або словесна лайка, підкріплена сильними негативними емоціями, може закінчитися розлученням і тривалим періодом постійних взаємних образ.

Секс

Досить довготривала прелюдія, компліменти та ласки, захопленість і чуттєвість повинні передбачати секс у 7 місячний день. Він має бути спокійним та розміреним. Даруйте якнайбільше ласкавих та ніжних слів своїм коханим, адже цей день – день магії слова. Як ваш човен назвете, так він і попливе.

Зачаття дитини

На людей, зачатих у 7 місячний день, чекає не дуже довге, але насичене життя. Численні подорожі, яскраві події, зустрічі з цікавими людьми  все це супроводжує людину, зачату в 7 день Місяця. З цих людей виходять чудові лікарі та вчені, чудові промовці. Хто-хто, а вони вміють поводитися зі словом. Щоправда, схильність до перебільшень і навіть брехні може стати на заваді їм на терені вченої чи громадської діяльності. А загалом, у житті це дуже активні люди.

День народження

Люди, народжені в 7 місячний день, мають гарну пам'ять, міцне здоров'я і розвинене почуття гумору. Найчастіше вони мають своєї думки, не здатні на глибоке розуміння, серйозні почуття. Мають сильний характер і волю, при бажанні здатні досягти будь-якої вершини. Якщо Ви народилися цього дня, уникайте конфліктів та з'ясування стосунків. Сприйнятливий розум допоможе легко вчитися та швидко засвоювати інформацію. Люди цього дня мають схильність до аналізу та дедуктивного методу. Добре вдаються професії, які вимагають напруженого розумового процесу: науковець, письменник, промовець, слідчий. Часто таланти людей цього дня виявляються у торгівлі, консультаціях.

Стрижка та краса

Дозвольте своєму волоссю рости швидко, полегшіть його. Потрібно звернутися до майстра за допомогою та довіритися йому. Але головне, щоб це був справді майстер своєї справи. Потрібно зрізати те волосся, яке вже не врятувати, яким не допомагають ніякі засоби. Подумайте про те, як змінити лінію догляду за волоссям. Загляньте в косметичну лавку, щоб придбати кошти, з якими Ви зможете балувати свої пасма. Косметичні процедури цього дня підуть лише на користь. Дуже ефективні поживні маски, чищення обличчя, масаж, манікюр та педикюр.

Сни 7 місячної доби

Одним із символів цього дня є бойовий півень, авестійське божество. Хто побачить уві сні бойового півня – це може означати наближення будь-якої катастрофи. Потрібно бути дуже обережним – сон попереджає. Якщо уві сні Ви почуєте певні слова, постарайтеся їх запам'ятати та записати. Ця звукова інформація спрямована саме на Вас. Правильно витлумачивши сон у 7 місячний день, Ви почерпнете для себе багато корисного. Адже це можуть бути й слова-одкровення, якщо вони вимовлені мудрою та авторитетною особою. Направивши енергію сьомого місячного дня на самовдосконалення, можна отримати дуже непогані результати в найближчому майбутньому.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення e-mail: daryaved25@gmail.com

Магія та езотерика

Це день викриття, активної боротьби. Світлий день. Провокаційний день. Дуже добре для робіт зі стихією повітря, для різних обрядів на вітер. Позитивні роботи зі зверненням до духів стихій, будь-які обряди світлого спрямування, світлі зашити лягають у цей день особливо потужно. Також цей день вдалий для всякого роду чисток, особливо зняття магічного негативу та вигнання «підселенців». Якщо Ви ведете магічну війну – обов'язково скористайтеся впливом цього дня: знімати чужу дію найефективніше буде саме у цю місячну добу. У цей день любителі чи новачки дуже вразливі. Чаклуни та чорні маги дуже часто цього дня почуваються погано, хворіють і працюють у разі нагальної потреби. Показано виготовлення амулетів та талісманів удачу у торгівлі, справах та бізнесі, вдалі подорожі, на кохання та дружбу.

Ворожіння

Ворожіння цього місячного періоду відрізняються високим ступенем точності, але звертатися до оракула бажано з питаннями, що стосуються вашого внутрішнього світу, духовних проблем, а також взаємин з людьми, тобто з тими, які мають відношення до комунікативних зв’язків.
Ворожіння на друга
Узяти кокосову стружку і сліпити з неї за допомогою солодкої води або варива людські фігурки. Фігурок повинно бути стільки, скільки у вас друзів. Поставте фігурки на стіл, під кожну потрібно покласти листок з ім’ям друга.
Почекати дванадцять годин. Фігурки, які до дванадцяти годин розваляться — несправжні друзі.

Ворожіння «Хто мій ворог?»
Узяти чашку з водою і кидати в неї одне за іншим гарбузові насіннячка, повторюючи вголос імена. На якому імені насіннячка зіткнуться один з одним, та людина і є ваш недруг.

Талісмани 7 місячної доби

Символ дня: півень, магічний жезл, Роза Вітрів.

Каміння: сапфір, геліотроп, корал.

Аромат: кориця – зігріває, нарощує та потовщує ауру. Допомагає позбутися почуттів гніву та заздрощів, жалю до себе та зацикленості на минулих проблемах та помилках. Усуває депресивні стани та емоційний холод. Аромат Кориці покращує самопочуття людини, налаштовуючи оптимістичний лад. Розвиває оптимізм, особистісну цілісність, віру у свої сили та самоповагу. Аромат створює затишну атмосферу довіри та доброзичливості. Сприяє покращенню пам'яті та підвищує працездатність.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення
e-mail: daryaved25@gmail.com
Працюю дистанційно
Daryaved

середа, 28 грудня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР: 6 місячний день

Загальний опис

Символом 6 місячного дня є хмари та журавель. Символ цього дня каже сам за себе. По енергетиці цей день пов'язує людину зі стихією води та повітря. 6 місячний день – день прощення, прагнення любові та благодаті. Не можна скаржитися, піддаватися негативним емоціям. Необхідно сприймати все, що відбувається в житті так, як воно є. Найкраще цьому сприяє пасивність. Можна провести цей день з користю для себе, відпочити та насолоджуватися життям. Дуже сприятливе спілкування з протилежною статтю. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 6-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Місячні дні: у чому їх таємниця?

Здоров'я

Хвороби, що розпочалися цього дня небезпечні, піддаються швидкому лікуванню. Рекомендується не переохолоджуватися, тому що бронхи та верхні дихальні шляхи в 6 місячний день особливо вразливі. Бережіть горло, не вживайте надто холодні напої, будьте обережні з морозивом. Легкість, рухливість, спокій повинні бути у Вашій поведінці, адже панує повітряна стихія. Негативні емоції мають бути повністю відсутніми. Для розрядки можна влаштувати собі свято, навіть дозволяється побалувати себе келихом шампанського. Курити не рекомендується, тому що сьогодні бронхи, дихальні шляхи та верхні частини легень найбільш уразливі. Виявляйте доброту та сердечність у стосунках. Цим ви покращите своє здоров'я і навіть продовжите дні свого життя. Доброта – запорука внутрішньої умиротворення.

Робота та бізнес

Для бізнесу 6-місячний день сприятливий. Можна зайнятися плануванням, зокрема, і поетапним. Виявляйте свій талант та здібності.День успішний і принесе успіх для науковців, які займаються дослідженнями у різних галузях. Весь штат ( керівництво та співробітники) налаштовані доброзичливо. 6 місячну добу гарний час для успішного вирішення фінансових питань та матеріальних проблем. Але в борг гроші в цей період давати не можна, щоб не віддати разом із ними удачу та особистий спокій. Нічого не можна продавати, бо гроші можуть просто «плисти». З іншого боку, комерційний успіх залежить від ефективних переговорів. Адже будь-який проект, будь-яка справа з них і розпочинаються. Правильно вести ділову бесіду – це також мистецтво. Все це є складовими для процвітання бізнесу.

Кохання та стосунки

Дуже зручний день для будь-якого виду комунікацій. До цього дня дуже підходить такий вислів: «Щастя – це коли твоє щастя щасливе поряд із тобою». Вища любов ставить на перше місце щастя партнера, бо ми можемо бути щасливі лише тоді, коли він щасливий. Так як у 6 місячну добу дуже сильно загострюється інтуїція, то вам може відкритися справжній сенс ваших стосунків. Уважно слухайте свій внутрішній голос, і ви зможете відчути, що відчуває ваш партнер. Дуже вдалий день для побачень.

Весілля

Шоста місячна доба дуже підходящий день для заручин та укладання шлюбних спілок. Для тих, хто мріє про тихе, спокійне, розмірене життя, без зайвої метушні, грати весілля в 6 місячну добу дуже навіть рекомендується. Шлюб буде вдалий, подружжя розумітиме одне одного з півслова. А якщо виникнуть невеликі розбіжності, то вони будуть швидко усунуті. Життя проходитиме, як по накатаній дорозі, спокійно і плавно, без жодних непорозумінь. Місяць нагородить пари, які зважаться на створення сім'ї цього місячного дня, особливою мудрістю, яка зробить шлюб міцним і довгим.

Секс

Шостий місячний день є сприятливим і, можна сказати, майже ідеальним періодом для інтимної близькості. Але щоб отримати максимальну користь та задоволення від процесу, важливо дослухатися деяких рекомендацій. 6 місячна доба – це час «класичного сексу». Навіть людям похилого віку рекомендований спокійний, спокійний секс. Активний секс у період протипоказаний. Панує не та стихія. Не можна допускати емоційного цунамі.

Зачаття дитини

Зачатий у 6 місячну добу майбутній ідеаліст і мрійник. Але водночас не обмежується порожніми фантазіями. Це діяльна людина. Він зможе дуже багато змінити у своєму житті та в житті оточуючих. З таких людей виходять визначні громадські діячі: у своїй праці вони шукають не користі, а досягнення найвищого ідеалу. Такий підхід допоможе людині і в роботі: вона здатна зробити кар'єру в тому випадку, якщо розумітиме, що її справа несе певну місію.

День народження

Люди, народжені в 6 місячний день, нерідко мають здібності цілителя або екстрасенсу. У них чудово розвинена інтуїція та внутрішнє чуття. Їхнє покликання – служити на благо людям, проте часто їх здібності виявляються лише у другій половині життя, коли вже складно змінити свій життєвий шлях. Серед людей народжених у 6 місячний день великий відсоток довгожителів і вони, як правило, мають міцне здоров'я до останніх днів.

Стрижка та краса

День категорично не підходить для стрижок, фарбування та завивки. Стрижка в 6 місячну добу може призвести до застуди та проблем з нюхом. А ось процедури догляду за волоссям не зашкодять. Напевно, вони стануть міцнішими після того, як перукар над ними попрацює.

Сни 6 місячної доби

Сни в 6 місячну добу радісні і скоро збуваються. Тільки їх треба зберігати в таємниці. Сон – вірний помічник у розгадці Вашого майбутнього. Неоднозначний день для трактування сновидінь. Вони можуть бути як абсолютно безглуздими та порожніми, так і віщими, які потрібно розглядати як точне пророцтво. І тільки Ви самі зможете визначити, який саме сон Вам наснився в цей день Місяця. У цей час сни можуть сигналізувати Вам про незавершені справи, енергетичні зав'язки з минулим, яких потрібно позбутися. Головне у цей день дуже уважно поставитися до всіх образів, які Ви побачите у сновидінні, та правильно їх інтерпретувати. Але зробити це буде не так просто. Не пробуйте все осмислити раціонально чи знайти відповідь у сонниках. Розумом, швидше за все, Ви не зможете зрозуміти побачене та правильно його трактувати. Повністю покладіться на свою інтуїцію та прислухайтеся до відчуттів, що залишаться після сну. Вони зможуть дати більше інформації, ніж будь-яке зовнішнє джерело. Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення e-mail: daryaved25@gmail.com

Магія та езотерика

Цей час ідеально підходить для виконання магічних ритуалів, особливо, пов’язаних з активним використанням магічних властивостей рослин. День роботи зі словом, тому змови, складені саме цього дня, матимуть дуже велику силу. Обряди на омолодження, вербальні привороти, виготовлення любовного зілля, приворотних духів, обряди на здобуття матеріального добробуту. Колективна робота принесе плоди.

Деякі східні астрологічні традиції в шостий місячний день виконували ритуали, направлені на досягнення безсмертя або продовження життя.
Практично всі магічні школи сходяться на тому, що в цей період відкривається канал безпосереднього зв’язку з Вищими Силами Космосу. Людина отримує можливість сприймати тонкі потоки космічної енергії, інформацію з інших вимірів. З цієї причини вважається, що шоста місячна доба – час отримання одкровень, а також повчань від духовних наставників із інших планів буття.

В окремих духовних школах було прийнято в шостий місячний день вирушати до вчителя за особливими повчаннями, для отримання спеціальних настанов в духовній практиці.

У відьомській традиції в цей місячний день виготовлялися особливі Магічні екстракти, а в школі, друїзму здійснювали таємничу церемонію зрізання гілки омели.

Ворожіння

У всьому Місячному місяці це найкращий день для ворожінь. Практично всіма астрологічними традиціями вважається, що в шосту місячну добу у людини відкриваються здібності до ясновидіння, прогнозу і пророцтва. Недаремно кельтські жерці — друїди — особливо виділяли цей день зі всього Місячного місяця, здійснюючи свої магічні ритуали і, природно, виконуючи мантичні (ворожильні) практики.
Ворожити в цей період можна на все, що завгодно, можна ставити будь-які питання, запитувати оракула на будь-яку тему, оскільки майбутнє перед тим, хто ворожить лежить як на долоні, головне — уміти побачити його і правильно тлумачити. Також в цей час можна використовувати ворожильну техніку будь- яких традицій, від традиційних слов’янських святочних ворожінь, до самих екзотичних — ворожінь по риб’ячій лусці або кокосам. Дуже добре в шосту місячну добу ворожити на рунах.

Талісмани 6 місячної доби

Символ дня: Журавель, знак 6 місячного дня символізує спілкування з Богами. Цей символ допомагає увійти до зміненого стану свідомості. Хмара вважається синонімом пророка. А хто такий пророк? Пророк – провісник від імені Бога, віщун істини. Напевно, з цим пов'язаний посилений прояв інтуїції та телепатичних здібностей у цей день. Внутрішній голос даватиме підказки.

Каміння: цитрин, плазма, гіацинт.

Аромат: кедр – подорожує застійні явища, видаляє енергетичні блоки, посилює енергетику та захищає ауру. Усуває нервозність та розгубленість, упорядковує «розірваність» думок. Підвищує розумову та життєву активність. Ушляхетнює думки і вчинки.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення
e-mail: daryaved25@gmail.com
Працюю дистанційно
Daryaved

вівторок, 27 грудня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР: 5 місячний день

Загальний опис

5 місячний день – день активних дій та перевірки внутрішньої сили. Повіривши в себе, свою унікальність та свої принципи можна братися за будь-яку роботу та досягати раніше запланованих цілей. Пробуджена енергія допоможе знайти новий талант.

З 5-м місячним днем зв’язана чакра Аджна, що знаходиться в центрі чола, а також стравохід. Концентрація на Аджні дає нам зміцнення власної основи. Нудота і блювота в цей день означають неправильне використання енергії місячного дня. Це знак того, що відбулося астральне отруєння, що може привести до захворювань шлунково-кишкового тракту.

Імпульсивність цього місячного дня сприяє відкритому прояву емоцій. Символом 5 місячного дня є єдиноріг. У грецькій міфології єдиноріг присвячений Артеміді, богині-дівниці. За легендою тільки незаймана могла його приборкати. Він робився ручним, лягав на землю і засинав. У геральдиці єдиноріг – символ чистоти, непорочності, суворості.

Люди, народжені в 5-й місячний день, як правило, богатирі і маги. Їм не треба багато їжі для життя, тому що будь-яка її кількість йде в них у силу і перетвориться в астральну енергію. Такі люди цінують якісну їжу. Якщо людина, народжена в 5-й місячний день, не розвиває, а “заквашує” отриману енергію, вона стає метушливою і витрачає свій потенціал на дрібниці. На велику справу сил уже не вистачає.  Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 5-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Місячні дні: у чому їх таємниця?

Здоров'я

Хворим на п'яту місячну добу треба негайно звертатися до лікаря і вживати екстрених заходів, оскільки хвороби дуже небезпечні і можуть бути ускладнення. У ці дні не рекомендується переїдати, але голодувати теж
не можна. Краще дотримуватися золотої середини. У їжі віддати перевагу молочним продуктам - свіжим, що не містить бактерій гниття. Не бажано вживати сьогодні в їжу м'ясо, горіхи, рибу та насіння. Сьогодні напружено працює кишечник та селезінка, тому не рекомендується навантажувати їх. «Під ударом» у п'яту місячну добу виявляється стравохід. Якщо у Вас почалася печія або блювота, то це означає, що десь Ви припустилися помилки, що Місяць Вам сьогодні не вподобає.

Робота та бізнес

Починати нових справ у бізнесі не слід. Переговори не вдаватимуться, фінансові питання та операції з нерухомістю також краще відкласти.
З начальством у суперечки не вступайте. Для творчості та навчання день також не найсприятливіший. Найкраще зайнятися плануванням нових дій. Щоб досягти поставленої мети вчинки та помисли мають бути добрими та чистими. Потрібна творча активність та завзятість. Дотримуйтесь порад Місяця. Вона підкаже де знайти успіх і удачу. Можна ввести новації в керівний процес, можна оновити штат, можна замінити меблі. Ці маніпуляції принесуть лише успіх.

Кохання та стосунки

Відстоювати свої принципи – це добре, але не будьте запальними та агресивними щодо близьких людей. День краще провести у сприятливій атмосфері. Сьогодні дуже великий шанс самотнім людям зустріти своє кохання, тому звертайте увагу на всі сьогоднішні знайомства, раптом серед них той, який призначений Вам долею. Але, врахуйте, що в 5 місячний день дуже легко закохатися з першого погляду, оскільки ми дивимося на світ через рожеві окуляри, які знають наші таємні мрії та бажання та фокусують зображення так, що ми бачимо саме те, що хочемо, а не те, що є насправді.

Весілля

У 5 місячний день шлюби укладати небажано, тому що відносини в сім'ї будуть конфліктними, не буде порозуміння та стабільності. Ваші стосунки будуть постійно в процесі змін, ви шукатимете чогось нового, ніколи не зможете перебувати в стані спокою та повної задоволеності. Не виключено, що ваш сімейний союз страждатиме від постійних проблем як матеріальних, так і духовних. Ви і ваш партнер перебуватимете в стані нестабільності, змінюватимете роботу, місце проживання, оточення. Вам постійно чогось не вистачатиме, Ви шукатимете своє “Я” і своє місце у світі, задаватимете питаннями сенсу життя. Але в усьому є свої позитивні сторони. Якщо Ви людина, яка любить пригоди, якщо в стані спокою та стабільності Ви почуваєтеся некомфортно, якщо одноманітне та прідне “класичне” сімейне життя не для Вас, тоді сміливо укладайте шлюб на п'яту місячну добу, це безумовно Ваш день!

Секс

Секс у цей день принесе позитивні емоції – радість, розрада, розслаблення, заспокоєння. Розділіть радість сексуального спілкування зі своїм партнером, відчуйте спорідненість душ, дивуйте один одного. Але є попередження – неприборканість пристрастей, бурхливий та екстравагантний секс у 5 місячний день слід виключити, тому що в енергетичних структурах відбуваються зміни, природний процес яких не треба ускладнювати. Дотримуйтесь цього дня енергозберігаючого режиму.

Зачаття дитини

Як неоднозначний 5 місячний день, так і доля дитини, зачатої в цей день, буде мінлива і неоднозначна. Не можна сказати напевно – щасливою буде ця людина чи ні. Його можуть переслідувати сильні та небезпечні вороги, а за свої провини та помилки він гірко розплачуватиметься. Зло, яке він завдасть людям протягом свого життя, повернеться до нього сповна. Але все це не означає, що він буде нещасним. Уроки долі ніколи не даються нам так. І лише завдяки життєвим втратам і негараздам ​​він зможе багато усвідомити та зрозуміти ціну щастя.

День народження

Народжені в 5 місячну добу мають виражену магічну силу. І навіть якщо не розвивати здібності, людині властиво допомагати людям. Уникати слід негативних емоцій, не провокувати інших. У житті цих людей можливі різкі, несподівані зміни. Спокій і мудрість допоможуть упоратися з непередбачуваними ситуаціями. Люди цього дня можуть поєднувати фізичну силу з моральною. Уникати потрібно суєти та поспіху.


Стрижка та краса

Стрижка 5 день місячного місяця сприятлива. Існує прикмета: якщо на п'ятий місячний день остригти волосся, то найближчим часом настане фінансовий успіх. Так що якщо Ви хочете розбагатіти або просто отримати вигідну грошову пропозицію - саме час сходити до перукарні! Ви станете не тільки більш привабливою з шикарним волоссям, але й трохи багатшими. Але крім того, треба виділити час і на себе, кохану. Заплануйте час на відвідування косметичного кабінету.

Сни 5 місячної доби

Сни цього дня сумнівні. Їм не можна надавати особливого значення. Але бувають сни-підказки. Не можна сказати, що всі сни віщі чи навпаки ніколи не збуваються. Всі хороші та приємні сни, які сняться на 5 місячну добу, часто збуваються, а неприємні – це, швидше, сни, які про щось попереджають Вас. Але вони, як правило, ніколи не втілюються в життя у своєму прямому і найочевиднішому сенсі, а вимагають правильного тлумачення. Якщо ж сновидіння було дуже неприємне, що засмучує вас, зверніть увагу на своє здоров'я. Уважно проаналізувавши свої сни цього дня, Ви можете побачити приховані підказки на те, в якому форматі зараз протікає ваше життя: це стрімкий рух або нескінченний біг по колу.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення e-mail: daryaved25@gmail.com

Магія та езотерика

З цього місяця починається інтенсивна магічна робота. Робота з травами: збирання, настої, зарядка, виготовлення зелій та ліків; привороти та відвороти (на збудження ненависті) через зілля, які згодовуються та спаюються об'єкту, та виготовлені у цей день, діють найкраще.
5 місячний день ідеальний час для любовної магії, зокрема для проведення ритуалів та виготовлення амулетів, спрямованих на збереження стосунків та сім'ї. Дуже ефективна у цей день робота зі зверненням до язичницьких богів, виклик та спілкування з духами-покровителями та духами-захисниками. Ефективними будуть обряди на удачу в бізнесі, гроші. Дуже корисно в цей день очистити житло за допомогою обкурювання травами, що виганяють негатив: звіробою, аїром, полином.

Ворожіння

У п’яту місячну добу найбільш точними будуть ворожіння, направлені на з’ясування глобальних змін в долі, причому, чим більше часовий проміжок періоду, що цікавить вас, тим точніше буде відповідь. Природно, кращого всього запитувати оракулів про свої внутрішні духовні зміни, про те, що твориться у вас в душі, бо зовнішній світ – тільки віддзеркалення світу духовного.
Деякі ворожильні школи рекомендують після ворожіння в п’ятий місячний день обов’язково через день знову звернутися до ворожіння на те ж питання. Це обґрунтовується тим, що як раз п’ята місячна доба – період трансформації й зміни, і маятник долі може гойднутися як в один бік, так і в інший, тобто майбутнє ще до ладу не визначене, все залежить від того, який вибір зробить людина, в який бік вона зміниться. Тому, повторивши ворожіння, можна побачити, чи дійсно відбулися зміни чи все залишилося як і раніше.

Ворожіння по рисових зернятках
Кинути жменю рису в посудину з водою, акуратно збовтати її і подивитися, яким чином лежать зерна рису на дні. Якщо:
✔ зерна утворюють круг – всі ваші ідеї і плани нарешті одержать реальне завершення;
✔ зерна утворили трикутник – ймовірно, вам запропонують хорошу і високооплачувану роботу;
✔ зерна склалися у вигляді квадрата – ваше життя увійде до спокійного, надійного русла, все налагодиться, утрясеться і дійде періоду тривалої стабільності;
✔ вийшла зірочка – можливо, ви розриватиметеся між своїми планами, кидатиметеся між втіленням різних ідей;
✔ зерна лежать безладно – не слід робити ніяких серйозних справ, не намагайтеся справитися з проблемами, що навалилися, самостійно.

Талісмани 5 місячної доби

Символ дня: Єдиноріг. Він закликає відстоювати свою думку та свої принципи, захищати несправедливо засуджених та не приховувати свої почуття. Єдиноріг – містична істота – тварина з тілом коня, бика, цапа чи оленя, що має довгий гострий ріг. У випадку символізує жіночий, місячний принцип, непорочність, чистоту, цнотливість.

Каміння: бірюза, мармур, рожевий халцедон. Найбільш красива з них  бірюза, що має красивий небесно-блакитний або зеленувато-блакитний колір. Бірюза допомагає закоханим легше переносити розлуку. Носіть прикраси з бірюзою в 5 місячний день і вона подарує Вам удачу, здоров'я, щастя та довголіття.

Аромат: лаванда забезпечує повну енергетичну релаксацію. Захищає від негативних енергій. Прекрасний засіб від перевтоми, перезбудження, дратівливості та агресивності. Усуває плаксивість та істеричні реакції. Відновлює сон.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення
e-mail: daryaved25@gmail.com
Працюю дистанційно
Daryaved

неділя, 25 грудня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР: 4 місячний день

Загальний опис

Кожен день місяця має свій символ. Символом 4-го місячного дня є райське дерево, яке вважається деревом пізнання добра та зла. Можливо, тому ця місячна доба дуже суперечлива, для одних – дуже позитивна, для інших – негативна. Все залежить від нас самих, від нашого способу життя, від наших духовних якостей, від наших взаємин із рідними та близькими, з коханими. Куди ми спрямуємо нашу енергетику – на добро чи зло, на творення чи руйнування, то й отримаємо. Це як у школі – чи добре, чи погано. Перш ніж прийняти будь-яке рішення, бажано заспокоїтися і добре все обміркувати на самоті. Не піддаватися на провокації та всіма силами зберігати мир та спокій у душі. Бажано відпочити, послухати музику та довше поспати у цей складний та заплутаний день.

Люди, народжені в 4-й місячний день, вже спочатку несуть в собі відповідні енергії, і кожне їх слово несе вербальну магію, кожне їх слово значиме. Тому людям, народженим в 4-й місячний день, краще мовчати. Їх слова все одно несуть «воздаяння». Такі люди є носіями космічної таємниці, але цю таємницю вони можуть відкрити тільки самі шляхом внутрішньої самосвідомості. Їх життєве завдання і полягає в тому, щоб розгадати цю таємницю. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 4-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Місячні дні: у чому їх таємниця?

Здоров'я

Здоров'я – один із критеріїв, що входить у поняття – щастя. За своєю значимістю воно випереджає навіть такі поняття, як дружба, удача, кохання. Здоров'я – це показник нашої енергетики. Тому треба обов'язково вести здоровий спосіб життя. Пити. курити, вживати алкоголь, переохолоджуватися в 4 місячну добу не можна. У цей період особливо уразливі горло та шия. Будьте обережні, щоб не захворіти на ангіну. Якщо ви все ж таки підхопили інфекцію в 4 місячну добу, то треба негайно звертатися до лікаря і усувати причину. Рекомендується проводити оздоровчі процедури, приймати контрастний душ, виконувати фізичні вправи.

Робота та бізнес

Для бізнесу та проведення фінансових операцій 4 місячний день дуже успішний. Вдало вирішуватимуться фінансові проблеми – укладання контрактів, обробка інформації, прийняття важливих рішень, укладання договорів, пов'язаних із залученням фінансів у ваш бізнес. Хоча цей день і дає вам можливість гармонійно діяти з ритмами всесвіту, але треба все ж таки дотримуватися певної обережності, все аналізувати, рухаючись вперед, щоб не допустити помилок. У цю місячну добу для залучення грошей можна використовувати так званий акустичний спосіб. Для цього треба співати мантри. Звуки музичних вібрацій залучатимуть різні енергії космосу.

Кохання та стосунки

Четвертий місячний день не найкращий із днів, для занять особистим життям, зате в цей день його можна аналізувати, шукати підказки у своїй душі для покращення любовних стосунків, стосунків з дітьми та родичами. Якщо попрацювати самостійно складно, і ви постійно відчуваєте вантаж проблем, що накопичилися, то можна відвідати психолога, психоаналітика, психотерапевта. Звичайно, наші проблеми за нас ніхто не вирішить, але фахівці допоможуть усвідомити причини негараздів, а усвідомлення, це вже 90% їх вирішення. Також, четверта місячна доба зовсім не підходить для романтичного побачення, особливо якщо ви покладаєте на нього великі надії. Річ у тім, що у цей день люди схильні до апатії. Тому неуважність коханої людини до вашої персони може викликати у вас роздратування та образу.

Весілля

День нейтральний для укладання шлюбу. Зараз Місяць особливо не сприяє як легкому та безтурботному сімейному щастю, так і не критично впливатиме на ваш союз. Якщо ви давно планували одружитися і щаслива дата припадає саме на цей день, тоді можете сміливо втілювати в життя свої плани. У разі ж, коли рішення спонтанне та не зважене, рекомендується весілля перенести. Є ризик, що ваше сімейне життя перетвориться на безкінечний пошук компромісів. І що найгірше, найчастіше вам їх так і не вдасться знайти. Подумайте, чи справді гра коштує свічок, чи все ж таки краще не ризикувати в таких важливих питаннях? Також людям, які знають одне одного відносно недавно, Місяць може піднести й інші неприємні сюрпризи у вигляді постійних сміття та конфліктів, що затьмарюють сімейне щастя. Тому, навіть не дивлячись на всю нейтральність цього дня для укладання шлюбного союзу, рекомендується підійти до процесу максимально усвідомлено і раціонально, тому що певні ризики все ж таки існують.

Секс

Четвертий місячний день є нейтральним для сексу. Не можна сказати, що в цей період категорично не рекомендується їм займатися, як не радиться також пристрасно і повністю віддаватися любовним втіхам. Сьогодні ідеально буде зайнятися сексом зі своїм чоловіком/дружиною. Якщо ж ви не одружені, то будьте вкрай уважні з інтимними зв'язками цього дня. Краще буде, якщо їх взагалі не вдасться уникнути. У крайньому випадку, ваш партнер не повинен бути «з боку», це має бути перевірена людина, яку ви давно знаєте і кому можете довіряти. У цей період рекомендується не експериментувати у сексі, він не повинен бути екстремальним чи незвичайним для вас. Нехай усе буде традиційно, спокійно і, може, навіть банально. Цього дня Місяць не сприятливо впливатиме на будь-які бурхливі контакти та емоційні прояви. Також у деяких стародавніх трактатах є попередження про те, що на четвертий день Місяця висока можливість заразитися венеричною хворобою. Тому десять разів подумайте перед тим, як лягти в ліжко з малознайомою чи неперевіреною людиною.

Зачаття дитини

Зачатий в 4-й місячний день один із найособливіших і найнепростіших днів для зачаття. Містичний день. Існує думка, що якщо ви починаєте
дитину в цей день, то разом із нею у вашу сім'ю повертається хтось із ваших предків. Однак це думка не аксіома, ви можете погодитися з нею чи ні. Але є і незаперечний факт: зачата в цей день дитина буде улюбленою всією сім'єю, до неї будуть вподобати оточуючі. Він – один із тих, до кого тягнуться людські серця.Причому для цього йому не потрібно використовувати всілякі штучні методи, маніпулювати та плести інтриги. Така людина привертає увагу, любов і повагу завдяки відмінним рисам свого характеру – ласці, доброті, ніжності, спокою.

День народження

У людях, народжених у цей день, укладена якась таємниця, про них ходять безліч чуток, не кожному дано їх зрозуміти. Головна небезпека цього дня – влада меланхолії, невелика апатія. Вони часто заглиблюються в самоаналіз та сумні спогади. Ці люди знають про світ і постійно поповнюють свої знання. Часом вони не здогадуються, наскільки глибинні їхні знання про потаємне. Часто їх тягне розкривати таємниці. Розпочавши якусь справу, можуть повертатися до вихідної точки, і в цьому їхня головна проблема. Їм треба йти далі. Дуже важливо не втрачати зв'язку з їхніми батьками та предками. Алкоголь шкідливий, за те корисні трав'яні настої та чаї. Відпочинок важливий спокійний, у тиші, наодинці із собою.

Стрижка та краса

Багато хто буде надто зайнятим для того, щоб приділяти час, здавалося б, таким дрібницям, як нова зачіска. І це помилка багатьох. Час, що дуже підходить для створення нового іміджу. Час дуже динамічний, тому можна на один день запланувати фарбування, стрижку, можна випробувати нову техніку фарбування, обрізати коротше волосся. Все обмежуватиметься лише Вашою фантазією.

Сни 4 місячної доби

Цього дня Вам можуть снитися пророчі сни. Намагайтеся запам'ятати і прислухатися до того, що побачите у сновидінні. Образи, які будуть Вам у цей період, виступають свого роду сигнальними точками, покажчиками на ті моменти та ситуації, в яких Ви можете «проколотися», зробити щось неправильно, зробити «гріхопадіння»Правильно витлумачивши свої сни, Ви зможете чітко визначити для себе ситуації, в яких потрібно бути максимально обережним та діяти раціонально та усвідомлено. Якщо коротко, на четверту місячну добу сни будуть дуже тісно пов'язані з Вашим внутрішнім та духовним світом. Вони виступатимуть свого роду підказками для тих життєвих ситуацій, з яких буде важко самому знайти вихід. Але всі образи, які ви побачите у сновидінні, ніяк не допоможуть Вам у вирішенні питань, пов'язаних з матеріальними речами.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення e-mail: daryaved25@gmail.com

Магія та езотерика

4 місячна доба вважається найкращим днем ​​для передачі та пізнання таємних знань, для набуття містичного досвіду. День зв'язку з померлими та живими предками. Дуже ефективні саме у цей день звернення до духів Роду, родових захисників. По можливості згадати своїх померлих предків, відвідавши їх на цвинтарі, або просто запалити свічку на вікні. Добре в цей день виготовляти обереги для сім'ї, вдома, також проводити будь-які ритуали «домашньої» магії, спрямовані на зміцнення та добробут сім'ї та домашнє процвітання. Добре проходять обряди з використанням вольтів із тіста, ворожба на тесті, обряди зі зверненням до духів стихій, обряди отримання егрегоріального захисту. Особисте енергетичне підживлення від дерев у цей день найефективніше. День вдалий для роботи з травами. Магічні зілля, приготовлені саме в цей день, мають велику силу. Але загалом день не дуже сприятливий. Також несприятливою буде групова робота. При гаданні добре ставити питання, що вимагають лише односкладової відповіді «так» чи «ні», а також питання, пов'язані з будь-яким вибором. Крім того, як і минулої місячної доби, добре зайнятися вивченням древніх магічних текстів, отриманням теоретичних відомостей. У цей період добре спілкуватися зі своїм наставником, гуру, вчителем або з людиною, яка є для вас авторитетом у мистецтві магії.

Ворожіння

Добре в цей місячний день під час ворожіння ставити питання, які вимагають визначеної і конкретної відповіді наприклад, «так» чи «ні». В основному, ворожбити вважають за краще, в даний період, відповідати на питання, що стосуються якого-небудь важливого вибору.
У четверту місячну добу людина знаходиться між Добром і Злом, тому всі передбачаючі практики повинні бути в першу чергу направлені на внутрішній світ людини, на відношення її до свого власного істинного «я».
Ворожбиту слід ставити тільки ті питання, які стосуються внутрішнього життя, а не соціальної сфери.

Ворожіння по вогню на бажання
Розведіть вогонь, встаньте поряд з багаттям, витягніть вперед руки так, щоб долоні знаходилися точно над полум’ям. Якщо багаття:
✔ розгориться так, що полум’я торкнеться рук  бажання виконається
✔ не розгориться і полум’я не досягне рук  бажання не збудеться.

Талісмани 4 місячної доби

Символ дня: дерево пізнання Добра та Зла.

Каміння: сардонікс, амазоніт, зелений нефрит.

Аромат: мандарин – прибирає страхи та дратівливість, знімає напругу, допомагає при депресії. Відновлює енергетику та душевну рівновагу. Заохочує до духовної творчості. Аромат Мандарина гарний для продуктивного та піднесеного інтелектуального спілкування. Прекрасний засіб від ожиріння та целюліту.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення
e-mail: daryaved25@gmail.com
Працюю дистанційно
Daryaved